Mai multe informatii

Termeni de utilizare

Despre Divos collezioni

Divos.ro este proprietatea SC Divos Maiano srl. divos.ro si compania care administreaza site-ul functioneaza si sunt aparate de legislatia romana.

Folosirea, inclusiv accesarea si achizitionarea produselor de pe site-ul www.divos.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor urmatoare.
Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Incercam sa pastram corectitudinea si acuratetea informatiilor de pe www.divos.ro. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot contine erori de operare.
Fotografiiile au caracter informativ. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.divos.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de pe acest site.
Informatiile furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor si prezentarea ofertelor special sub forma de newsletter), conform legilor in vigoare. Divos Maiano SRL nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
Informatiile cerute pe acest site sunt utilizate strict pentru procesarea comenzilor Dumneavoastra.
In nici un caz nu vom divulga datele introduse de Dumneavoastra unei terte persoane si nici nu le vom folosi in alte scopuri decat pentru finalizarea comenzilor efectuate prin intermediul siteului www.divosc.ro.
Nu veti fi contactat telefonic pentru mesaje publicitare si nici nu veti primi e-mailuri nesolicitate (spam) pe adresa de e-mail folosita si ca login.

Comanda minima

Comanda minima este de 200 lei
Sunt acceptate si comenzi mai mici de 200 lei dar sunt conditionate de plata unor taxe suplimentare .

Informatii referitoare la livrare

Termenul de livrare este de maxim 2 zile de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

Cheltuieli suplimentare (fata de preturile afisate )

Cheltuielile de livrare sunt de 0 lei pentru comenzi mai mari de 200 ron .

Informatii referitoare la returnarea marfii:

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare , fara penalitati si fara invocarea unui motiv , in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului . Marfa se returneaza in forma sa originala , fara a fi deteriorata , pe adresa noastra . Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator . Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 14 zile , prin mandat postal .Returul se face prin colet postal cu confirmare de primire .

Termene de garantie

Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii . Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii .

Cum comand ?

Comanda online

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 200 lei .

Comandarea produselor se face prin apasarea butonului "Adauga" prezent in dreptul fiecarui produs in liste sau in pagina de prezentare pe larg a unui produs.
Dupa adaugarea in cos a produselor dorite, se finalizeaza comanda mergand la casa.
Vi se va afisa continutul cosului si vi se vor cere confirmari asupra produselor comandate, cantitatilor, si modalitatilor de livrare.
Prin confirmarea comenzii, veti confirma ca sunteti de acord cu toate conditiile stipulate in comanda dumneavoastra (produse, cantitati, modalitate de livrare).

Comanda telefonica

Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la numarul de telefon:

0744-634958

Prin e-mail : puteti comanda produsele prezente pe site scriindu-ne la adresa de e-mail: office@divos.ro

Prin fax: puteti comanda produsele prezente pe site prin fax la numarul 0333-780024
Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare procesarii comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.

Cum platesc ?
Plata se poate face:
in numerar, la livrare (clienti persoane fizice)
prin ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice).

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele:
Nume firma: Divos Maiano srl
Sediu:
-Str.Bradului nr.23 Piatra Neamt Cont lei: IBAN RO82BREL0002000508930100, LIBRA BANK Piatra Neamt
Cod unic inregistrare: RO2053141
Nr.Registrul Comertului:J27/1941/1992

Pentru orice alte informatii , nu ezitati sa ne contactati , telefonic sau prin e-mail

ANPC

Solutionarea online a litigiilor